reklam
reklam

Akkoç Ve Erdoğdu Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Eklenme Tarihi: 23 Kasım 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 204323

İSTANBUL-Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Yar.Doc.Dr Serhat Yetimova’nın öğrencilere verdiği “Alternatif Medya “ dersinin o günkü konukları  Son-An Gazetesi  Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmet Akkoç ve Tünaydın Gazetesi Köşe Yazarı-Muhabir Sinan Erdoğdu oldu. Öğrencilerle buluşan Akkoç Ve Erdoğdu mesleki tecrübelerini de öğrencilerle paylaşırken, öğrencilerin sorularını da yanıtladılar. 

Akkoç,Erdoğdu ve Yetimova’dan Önemli Değerlendirmeler

Son-An Gazetesi  Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmet Akkoç ve Tünaydın Gazetesi Köşe Yazarı-Muhabir Sinan Erdoğdu  ve Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Yar.Doc.Dr Serhat Yetimova ile ders ve etkinlik hakkında kısa kısa görüşlerini aldık. Her üçü de memnuniyetlerini ifade ettiler. 

Son-An Gazetesi  Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmet Akkoç ” Bundan sonrada öğrencilerle buluşmak isteriz.” 

Son-An Gazetesi  Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmet Akkoç yaptığı değerlendirmede verimli ve yararlı bir dersin içinde bulummuş oldukları için memnun olduğunu ifade etti. Akkoç; ilerleyen dönemlerde de öğrencilerle bir araya gelmek istediklerini söyledi ve nazik davetlerinden ötürü Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Yar.Doc.Dr Serhat Yetimova ve Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümüne ve Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne teşekkür etti. 

Tünaydın Gazetesi Köşe Yazarı-Muhabir Sinan Erdoğdu  “ Mezun olduğum okulumda öğrencilerin sorularını ve merak ettiklerini yanıtlamaya çalıştık.”

Tünaydın Gazetesi Köşe Yazarı-Muhabir Sinan Erdoğdu  da yaptığı değerlendirmede verimli ve yararlı bir dersin içinde bulummuş oldukları için memnun olduğunu ifade ederken davetleri için Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Yar .Doc. Dr Serhat Yetimova ve Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümüne teşekkürlerini iletti. Son-An Gazetesi  Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmet Akkoç’la beraber çalışmış olmanın mesleki tecrübe kazandırdığını ileten Erdoğdu, mezun olduğu okulda öğrencilerin sorularını ve merak ettiklerini yanıtlamaya çalıştıklarını söyledi. 

Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Yar. Doc. Dr Serhat Yetimova ” Çok güzel ve yerel gazetecilik konusunda aydınlatıcı bilgilere ulaştık”. 

Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Yar. Doc. Dr Serhat Yetimova ise öğrencilere verdiği “Alternatif Medya “ dersinin 8 Kasım Çarşamba Günkü dersinde konuk olarak katılımlarından ötürü Son-An Gazetesi  Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmet Akkoç ve Tünaydın Gazetesi Köşe Yazarı-Muhabir Sinan Erdoğdu’ya teşekkür etti. Keyifli ve dinamik bir dersin yaşandığını ifade eden Yetimova yerel gazetecilik konusunda da çok güzel ve aydınlatıcı bilgilere ulaştıklarını, her iki isimin bilgi, birikim  ve tecrübelerinden faydalandıklarını söyledi. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam