reklam
reklam

Doğa harikası Üzümdere fotoğrafçıların gözdesi

Eklenme Tarihi: 21 Kasım 2017, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 145634

KONYA

Konya ve Antalya arasında uzanan Orta Toroslar'ı oluşturan Giden Gelmez Dağları'nın eteğindeki Üzümdere Milli Parkı ve kanyonu, eşsiz doğası ile dört mevsim doğaseverler ve fotoğraf tutkunlarını ağırlıyor.

Antalya'nın Akseki ilçesi yakınlarındaki kanyona, Antalya'dan 165 kilometre, Konya'dan ise 186 kilometrelik zorlu bir yolculuğun ardından ulaşılıyor.

Ortasından geçen, yaz kış buz gibi su akan derenin hayat verdiği doğa harikası kanyon, sonbaharda büründüğü hazan renkleri ile fotoğraf meraklılarına güzel kareler yakalama imkanı sunuyor.

Konya'nın Seydişehir ilçesinden bölgeye gelen fotoğrafçılardan Hasan Zorlu, Üzümdere'de dört mevsim ayrı güzellikte fotoğraf çekme imkanı bulduklarını belirterek, "Seydişehir'den 80 kilometre yol katederek geldik. Fotoğraf tutkusu bizi buralara kadar taşıyor. Üzümdere mutlaka görülmesi gereken bir yer. Yağmur da olsa, ıslansak da buralarda bizi çeken bir şeyler var." diye konuştu.

Fotoğrafçı Adnan Taşçı da "Üzümdere'nin her mevsim ayrı bir güzelliği var. Görmeyenlerin mutlaka görmesini isterim. Çok beğeneceklerinden kuşkuları olmasın." dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam