reklam
reklam

Her şey ‘Çocuklar Üşümesin’ diye

Eklenme Tarihi: 20 Kasım 2017, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 228970

İSTANBUL-Hepimiz biliyoruz ki bu günlerde havalar epey bir soğuk. İstediğimiz kadar yapılı olalım istediğimiz kadar sıkı giyinelim, insan yinede üşüyor. Birde üşüyenlerin çocuk olduğunu düşünürsek durum içimizi sızlatıcı bir hal alıyor. İnsanlar kendi dertlerine düşüp çoğu zaman incecik hırkasıyla kafasını sokacak evleri olmayanları unutuyor. Özellikle okul çağındaki çocukların ciddi giyim sorunu var. Özellikle de doğuda  bu sorunu çözmek  için Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Maltepe Şubesi  anlamlı bir kampanya başlattı:

Siz de “Çocuklar Üşümesin” diyor ve o insanlara dokunmak istiyorsanız bir ucundan tutun 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Maltepe Şubesi  Başkanı Olcay Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu grup  Kağızman’daki öğrencileri sevindirecek. Ortaokullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere  kışlık mont,ayakabı,bere,bot atkı yardımı yapma kararı aldı. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Maltepe Şubesi  Yönetim Kurulu, kampanya için çalışmalara başladı. Başlayan kampanyada, Atatürk İlköğretim Okulu, Kötek Şehit Seloğlu İlköğretim Okulu, Mevlana İlköğretim okulu, , İzzet Aras İlköğretim Okulu, Taslı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu, Halime Aslan Yıldız İlköğretim Okulu, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu ve 1 Ekim İlköğretim Okullarına yardımlar ulaştırılacak. 

ADD Maltepe Şube Başkanı Olcay Yılmaz “ Bu çalışmamızla alan el ile  veren  eli buluşturmak istiyoruz” 

Konuyla ilgili gazetemize bir açıklamada bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Maltepe Şubesi  Başkanı Olcay Yılmaz bu çalışmayla alan el ile veren eli buluşturmak istediklerini söyledi. Yılmaz ”Kasım ayı içerisinde gerekli malzemeleri toplayacağız. Bu noktada bütün hayırseverleri kampanyaya destek vermeye çağırıyorum. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız, Yıldız Solmaz’ın 0533 366 37 02 ,Nuray Şepçi’nin 0551 396 26 59 ve Seda Karaman’ın  0532 396 48 72    numaralı telefon numaralarından  da  yönetim kurulu üyesi arkadaşlara ulaşabilirler” şeklinde konuştu. 

Yılmaz sözlerine  şöyle devam etti: “Hayırseverler,5 ile 15 yaş dahil olmak üzere çocuklarımızın giyebileceği kullanılmamış bot, atkı, bere, eldiven, mont, kazak ve ayakkabıları bizlere ulaştırabilirler Kağızman’daki , Atatürk İlköğretim Okulu, Kötek Şehit Seloğlu İlköğretim Okulu, Mevlana İlköğretim okulu, , İzzet Aras İlköğretim Okulu, Taslı Esin Çağdaş İlköğretim Okulu, Halime Aslan Yıldız İlköğretim Okulu, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu ve 1 Ekim İlköğretim okullarındaki  gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılabilmesi için azami gayret sarf edilecek.”

Kampanyaya bağışta bulunmak isteyenler 26 Kasım tarihine kadar Yıldız Solmaz’ın 0533 366 37 02 ,Nuray Şepçi’nin 0551 396 26 59 ve Seda Karaman’ın  0532 396 48 72    numaralı telefonlardan ulaşabilecekleri gibi, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Maltepe Şube Başkanlığının  Maltepe’deki merkezinden de detaylı bilgiye sahip olabilirler .

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam