reklam
reklam

Başbakan Yardımcısı Akdağ: Türkiye Cumhuriyeti gereken reaksiyonu göstermiştir

Eklenme Tarihi: 18 Kasım 2017, Cumartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 135627

ERZURUM

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere memleketi Erzurum'a gelen Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ı, Erzurum Havalimanı'nda Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve protokoldekiler karşıladı.

Akdağ, havalimanı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinin ilçe kongrelerine katılmak üzere kente geldiğini söyledi.

Akdağ, NATO'nun Norveç'teki Trident Javelin Tatbikatı'nda Atatürk'ün düşman liderler arasında ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da düşmanla işbirliği içinde gösterildiği skandala ilişkin, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Türkiye Cumhuriyeti, bizzat Cumhurbaşkanı'nın ağzından derhal gereken reaksiyonu göstermiş ve yapılan yanlıştan da hemen dönülmüştür. Gerekli özürler yapılmıştır. Yapılan yanlışın müsebbiplerine gerekli cezalar derhal tahakkuk ettirilmiştir. Böyle olmak zorundayız, böyle olmak durumundayız. Hem 80 milyon vatandaşımız için hem de Türkiye'ye umut bağlamış birçok mazlum insan için, mağdur insan için, Türkiye'nin kararlı ve istikrarlı bir şekilde yola devam etmesi gerekiyor. Biz de bunun peşindeyiz."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam