reklam
reklam

İyi ki Üsküdar Var:Üsküdar Ritim Günleri..

Eklenme Tarihi: 16 Kasım 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 213487

 

İSTANBUL-Üsküdar Belediyesi’nin geçen yıl tüm Üsküdarlılar ve misafirleri için düzenlediği Üsküdar Ritim Günleri çok beğeni toplamış ve bu yıl da haftanın üç günü olarak planlanmış. 

Bu yıl ki ritim günlerinin ilk programı 14 Kasım Salı günü Üsküdar Meydanı’nda kurulan bölümde 4 hanım arkadaşın canlı performasyonu ile başladı. 

Ben de oradan geçmekte idim ve kulağıma gelen hoş nağmeler ile o tarafa yöneldiğimde Üsküdar Belediyesi tarafından kurulan bölümde 4 hanım arkadaşın yaptıkları sokak konserini izledim. 

Bir süre sonra oradan geçen ve müziği  duyanlar toplandık. 

Türk müziği seslendiren arkadaşlar, kanun, ud, keman ve def çalıyorlar, aynı zaman da kanun ve def çalan arkadaşlar parçaları canlı seslendirdiler. Zaman zaman bizler de kendilerine eşlik ettik. 

Saat 17:00  da başlayan ve  1 saat süren konserin  ardından kısa bir mola verdiler. 

Onlar dinlenirken ben de görevli arkadaştan sizler için bilgi almayı ihmal etmedim. 

Yapılan organizasyon geçen yıl ilki yapılan ve beğenildiği için bu yıl da daha yoğun olarak yapılacak Üsküdar Ritim Günleri organizasyonu imiş. 14 Kasım Salı günü ilkini izlediğimiz Üsküdar Ritim Günleri bundan böyle Üsküdar meydanında her Salı ve Perşembe akşamları saat 17:00 ile19:00 arasında 2 saat farklı grupların  canlı performasyonları eşliğinde tüm Üsküdarlılar ile buluşacaklar. Ayrıca haftasonları da 14:00 da Caz konserleri düzenlenecek. 

Hafta arası Salı ve Perşembe akşamları iş çıkışı sizi karşılayacak olan sokak konserleri ile günün yorgunluğunu atıp müziğin keyifli ritimleri ile evinize döneceksiniz. Ayrıca haftasonları sevdikleriniz ve arkadaşlarınız ile yine Üsküdar meydanında kurulacak olan caz konserlerini dinleyip müzik ziyafeti yaşayabileceksiniz. 

Bu yılın ilk konserini Salı günü izlemiş ve beğenmiş biri olarak tüm sevdiklerime bu akşam Üsküdar’a gidip sokak konserlerini izlemeleri ve müziğin ritmine kendilerini bırakmalarını tavsiye ederim. 

İyi ki Üsküdar var. İyi ki müzik var. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam