reklam
reklam

Türk Seramikleri Çin Fuarlarında

Eklenme Tarihi: 16 Kasım 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 189589

İSTANBUL-Türkiye’nin seramik karo üretiminde önemli bir yere sahip Gorbon’un eşsiz ürünleri, İngiltere’nin ardından Çin’de düzenlenen 3 tasarım fuarına katılıyor. Dünyaca ünlü endüstri tasarımcısı Michael Young imzalı Gorbon seramikleri, fuarlarda büyük beğeni topluyor. Markanın dünya pazarlarındaki tanıtım atağı tüm hızıyla sürüyor.  

Dünyanın 4 bir yanından tasarımcı ve tasarım markalarının katılımıyla 20 – 23 Eylül tarihleri arasında Londra’da gerçekleşen 100% Design Tasarım Fuarı’nda yerini alan Gorbon ürünleri, Kasım ayında dünya ticaretinin kalbinin attığı Çin’deki 3 fuarda görücüye çıkıyor. 

Dünyaca ünlü endüstri tasarımcısı Michael Young imzalı Gorbon seramikleri, sırasıyla 5-7 Kasım tarihleri arasında 5. Shenzhen Uluslararası Endüstri Tasarım Fuarı ile 

10 Kasım tarihinde 1. Changsha High-Tec Uluslararası Endüstriyel Tasarım ve Yenilik Fuarı’nda sergilendi. Gorbon ürünleri, Shijiahzuang’da, 

8 Aralıkta başlayacak Hebei Endüstriyel Tasarım Merkezi’ndeki fuarda da yerini alacak.  

Gorbon CEO’su Orhan Gorbon, Çin’deki fuarlara ilişkin yaptığı açıklamada, bir yandan kaliteli ve kendine özgün ürünlerle seramik piyasasına farklılık getirmeye devam ederken, diğer yandan yüzlerini yurtdışı piyasalarına çevirdiklerini hatırlattı.  

Orhan Gorbon, “Çin’in en prestijli tasarım fuarlarında Gorbon tasarımlarının yer alması bizim çok önemli. Seramiklerimizin çok büyük beğeni kazanmasından gurur duyuyoruz” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam