reklam
reklam

Ünlü Yazar Glenn Meade İstanbul'da

Eklenme Tarihi: 15 Kasım 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 210620

Son romanı Huzursuz Hayaletler’de merceğini Ortadoğu’ya çeviren dünyaca ünlü polisiye yazarı Glenn Meade 36’ıncı TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarıyla bir araya geldi. 12 Kasım Cumartesi günü önce 14:30’da bir söyleşi gerçekleştiren Meade, daha sonra Kırmızı Kedi stantında kitaplarını imzaladı. Meade, 13 Kasım'da ise İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) Çekmeköy Kampusu’nda öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Glenn Meade son kitabı olan; 'Huzursuz Hayaletler’ Irak Savaşı’nın vahşetini, ceplerini kanlı parayla ve kaçak tarihi eserlerle dolduran Amerikalı zenginleri ve bir askerin ailesi için varını yoğunu ortaya koymasını anlatıyor. 

Glenn Meade Hakkında 

Eski gazeteci ve uluslararası üne sahip yazar Glenn Meade, 1957 yılında İrlanda’nın başkenti Dublin’in Finglas kasabasında doğdu. "Irish Times" ve "Irish Independent" gazetelerinde yazdı. Yazarlığının yanı sıra eğitim pilotu olarak da çalışan Meade, 1980’lerin ortalarından, ilk romanını yazana kadar (1994) Dublin’deki Strand Tiyatrosu’nda kendi yazdığı bir dizi oyunun yönetmenliğini de yaptı. Uzun yıllar pilot eğitmeni olarak çalışan Glenn Meade, artık sadece yazarlık yapıyor. Eleştirmenler, Glenn Meade’in romanlarını, olay ve kurgu bakımından, Frederick Forsythe, John le Carre ve Tom Clancy’nin heyecanlı bir karışımı olarak niteliyor. Uluslararası başarı kazanan romanları, olayların geçtiği Rusya, Mısır, Avrupa ve ABD’de kılı kırk yaran araştırma ve incelemelerin ürünüdür. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam