reklam
reklam

Bagajda bulunan yavru köpekler ihaleyle satılacak

Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2017, Pazartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 140916

EDİRNE 

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekiplerince geçen hafta bir otomobilin bagajında bulunan ve yurda kaçak olarak getirildiği belirlenen 3'ü Çin aslanı, biri Shar Peive diğeri Pug cinsi 5 yavru köpeğin bakımı, veteriner kontrolünde yapılıyor.

Karantina sürelerinin dolmasının ardından yavru köpekler, Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü (TASİŞ) tarafından ihaleye çıkarılarak satılacak.

Avrupa ülkelerinden zaman zaman Türkiye'ye kaçak yollarla evcil hayvan getirme girişimleri gümrük muhafaza ekiplerinin dikkati sayesinde sınırda engelleniyor.

Türkiye'de evcil hayvan satan dükkanlarda yüksek fiyatlarda el değiştirdiği için sık sık bu yola başvuran hayvan tacirleri, kedi ve köpek yavrularını ilaçla uyutarak zulalarda, gümrükten geçirmeye çalışıyor. Bu durum ise birçok hayvanın yolda telef olmasına yol açıyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam