reklam
reklam

U17B 2.hafta

ÖZEL HABER

Hanımların yeni güzellik iksirleri PH FORMULA’dan

Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2017, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 856929

Bu gün yine güzellik ve estetik üzerine biz uzmandan biz hanımları ilgilendiren güzel bilgiler aldık. Bizi tüm samimiyetiyle ağırlayan ve özel bilgiler veren Tuğba hanımı sizlere tanıtmak isterim. 

Tuğba Kimdir?

1989 Beykoz doğumluyum. Gıda Teknolojisi mezunuyum. Evliyim 9 yıllık iş deneyimim var. Çeşitli sektörlerde müdürlük yaptım. 4 yıldır estetisyenlik yapmaktayım. Eğitimimi İsmek’ten aldım. Uzmanlığım cilt, masaj, makyaj, epilasyon üzerinedir. Stajyerliğimi yaptığım yerde şuan uzman estetisyen olarak çalışmaktayım. Ayrıca ürün sorumlusuyum ve PH Formula uzmanıyım (Barcelona) belgeliyim. Herkesin hedefleri vardır. Ben de hedeflerime adım adım ilerlemekteyim...

PH Formula Nedir?

Kontrollü cilt yenileme işlemidir. PH Formula ilk Forma - Kozmasötik tedavi ürünleri olup medika ve kozmosötik reçetelerin inovasyon ile birleşmesi sonucu ortaya çıkmıştır. DR. Fernanda Boufford uzun laboratuar çalışmaları sonucunda Ph formulayı bulmuşlar. 3 senedir Türkiye’de hekimler ve Ph formula uzmanları tarafından uygulanmaktadır.

İşlemden kısaca bahsedebilir misiniz?

Formakoloji Profesörü Fernando Boufford  dört temel unsuru ek almıştır. Bunlar; akne, leke, antiape, kılcar damar - kronik roza"dır. Ph Formula deri altı ürünüdür. Cildin Ph’ını düzenler ve cildin ph’ı neye yatkınsa ( leke, anti ape, roza, akne) onun üstünde çalışma yapar. Ürünler asitiktir. Fakat yüzeysel değil deri altında problemi düzeltmeye sahiptir.

Asit diyorsun herhangi bir zararı var mı?

Hayır. Bir zararı yok . Aksine kalitelendiriyor çünkü soyma işlemi yok. Etkin bir üründür. Tek seansta bile farkı görebileceğiniz kadar profesyoneldir.

Hangi ciltlere ve hangi yaş grubuna uygulanabilir?

Güneşten zarar görmüş, renk değişikliğine uğramış hiperpigmentasyon derecesi olan kişilere, poto yaşlanma, mimik kırışıklıkları olan kişilere, gözenekli ciltlere, açık - kapalı komedon, kronik   ciltlere uygulanabilir. 20 yaş sonrasında başlanabilir. Tabi  18 yaş akne durumunda kontrol altındadır.

Uygulama aralıkları nelerdir?

15 günde bir uygulamaya çağırıyoruz. 6 - 8 - 10 seans olarak kişinin ihtiyacına göre reçetelendirilir. 30 dakikalık uygulamadır.

Hangi dönemlerde uygulama yapılabilir?

Dört mevsim uygulanabilir. Kontrollü cilt yenileme uygulamasıdır.

Evde neler yapılmalıdır?

Tedaviyi desteklemek için ev destek ürünleri veriyoruz. Bakıma geldiklerinde her seansta foto çekilir. Ciltlerdeki ışıltıyı  sağlığı gördüklerinde severek kullanıyorlar. Kim ister cildi solgun ve sağlıksız görünsün.

Diğer ürünlerden farkı nedir?

En başında forma kozmesötik tek ürün olmasıdır. Ve ürün içeriklerinde  çok detaylara girilmiştir. İlk cilt tölera testi bulunan uygulamasıdır. Ve bir peeling düşünün deri altına su indirerek cildi kirli yapıdan kurtarıyor. Her işlemi dakika ile sonuç odaklı olması buna tek sebep olabilir.

Akneli ciltlere PH nasıl yapılır?

Bakım öncesi ev ürünleri ile başlatıyoruz, geldiklerinde cilt peelinge alışmış oluyor amacımızda bu. Akne biraz bakteriyel olduğu için kişinin sabrı ve istekli olması gerekir. Bakteriler savaşacaktır. İlk uygulamada akneler sönecektir ve sonrasında bakteriler tamamıyla yok edilip cilt sağlığına kavuşacaktır.

Lekede ne kadar başarılı ?

Lekenin senesi nasıl oluşmuş bunlar bizim için çok önemlidir. En başında yeni lekeler gider ve sonra parçalanarak eski lekeler kaybolur.

Başka uygulama var mı?

Tabii ki var. PH Formula her zaman yeniliklerle geliyor. Kontrolü T.C.A  boyun bakımı, göz bakımı, el bakımı, vitamin serileri ve bir çok ev destek ürünleriyle profesyonelliğini sürdürüyor..Son olarak eklemek istediğim... Bu güne kadar bildiklerinizi unutun.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: AYŞEGÜL NEVİN KAPLAN- FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam