reklam
reklam

Ünlüler Singer’le çocuklar için bir dilek bir destek dediler

Eklenme Tarihi: 12 Kasım 2017, Pazar - 13:00   Okunma Sayısı: 150662

Dikiş makineleri ile ön plana çıkan Singer, sosyal sorumluluk projeleri ile de sık sık adından söz ettiriyor. Güçlü marka, bu kez Bir Dilek Tut Derneği ile birlikte “Singer ile Her Destek, Gerçekleşen Bir Dilek” projesine imza attı. Hayati tehlikesi bulunan hastalıklarla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştirmek amacıyla hayata geçen projeye Ahu Orakçıoğlu, Ayşe Kucuroğlu, Oyuncu Ayşe Tolga, Sanatçı Bengü, Derin Talu, Ezra & Tuba Çetin kardeşler, Gamze Karaman, Mert Vidinli, Oyuncu Naz Elmas ve Sunucu Özlem Yıldız gibi isimler de destek verdi. Proje, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir davetle gün yüzüne çıktı.

 

11 ünlü isimden çok özel patch tasarımlar göz doldurdu

Ahu Orakçıoğlu, Ayşe Kucuroğlu, Ayşe Tolga, Bengü, Derin Talu, Ezra & Tuba Çetin, Gamze Karaman, Mert Vidinli, Naz Elmas ve Özlem Yıldız; “Singer ile Her Destek, Gerçekleşen Bir Dilek” projesi için çok özel patch tasarımları hazırladı. Birbirinden güzel ve keyifli patch tasarımları, markanın singer.com.tr adresinden satışa çıkarılacak. Elde edilen gelir ise Bir Dilek Tut Derneği’ne aktarılarak çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzere kullanılacak. 

 

Projenin tanıtımı ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleşti

“Singer ile Her Destek, Gerçekleşen Bir Dilek” projesi, 9 Kasım 2017 Perşembe günü gerçekleşen ve projeye tasarımlarıyla destek olan tüm ünlü isimlerin katılım sağladığı bir basın daveti ile duyuruldu. Singer Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak ve Bir Dilek Tut Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Lize Karaboğa kürsüye gelerek proje ile ilgili görüşlerini aktardılar. Organizasyon; projeye destek veren isimlere plaketlerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

 

Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam