reklam
reklam

Filistinli çocukların Türkiye ve Erdoğan sevgisi

Eklenme Tarihi: 10 Kasım 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 131462

KUDÜS/KONYA

Konya'nın merkez Meram ilçe belediyesinin projesi kapsamında, Kudüs'e gelen Belediye Başkanı Fatma Toru ve beraberindekiler, ziyaret ettikleri bir anaokulunda, öğrencilerin Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisi karşısında duygulandı.

Meram Belediyesinin "Abdülhamid Han'ın İzinden Meram Atiyye-i Seniyye Projesi" kapsamında 110 kişilik heyetin Kudüs'teki temasları sürüyor.

Kent merkezindeki ziyaretleri sırasında Zeytindağı Anaokulu'na giren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve beraberindekileri gören öğrenciler, heyetin Türkiye'den geldiğini öğrenince "Türkiye" sloganı atmaya başladı.

Daha sonra hep bir ağızdan "Recep Tayyip Erdoğan" diye bağıran öğrenciler, heyettekileri duygulandırdı.

Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Toru, gazetecilere yaptığı açıklamada, anaokulunda karşılaştıkları manzara karşısında çok duygulandıklarını söyledi.

Başkan Toru, "En küçük çocuktan öğretmenine kadar büyük bir Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan sevgisi var. Bizim sadece bunun için bile buralara sahip çıkmamamız lazım. Onlar ülkemizi çok seviyorlar.” dedi.

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen projenin, daha çok kişinin Kudüs'e gelmesine vesile olması temennisini ifade eden Toru, "Buradaki halkın tek dayanağı var, o da Türkiye. Hepsi öksüz ve yetim, esaret altında. Dört duvar içindeler. Şu an Türkiye onların her şeyi. Sırf bu yüzden dahi milletimizin sahip çıkması lazım." diye konuştu.

Öte yandan heyette bulunan bir grup, Kudüs'teki Burj El Laklak Derneğine ait çim sahada Filistinlidoktorlardan oluşan takımla futbol maçı yaptı.

7-7 berabere sonuçlanan karşılaşma sonrası oyuncular formalarını değişti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam