reklam
reklam

Pakistanlılar ucuz hizmet veren sokak berberlerini tercih ediyor

Eklenme Tarihi: 3 Kasım 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 147708

İSLAMABAD 

Pakistan’da hemen her köşe başında rastlanan sokak berberleri, kuaförsalonlarına göre hem daha ucuz hem de daha hızlı oldukları için müşteriler tarafından büyük rağbet görüyor.

Başkent İslamabad’ın sokak berberlerinin ünü ülke sınırlarını aşmış durumda.

Her ne kadar hijyen açısından sorunları olsa da sokak berberleri, ucuz ve pratik hizmetleri için tercih ediliyor.

Sokak berberlerinde sadece 3 liraya saç ve sakal tıraşı olmak mümkün.

İslamabad’ın işlek pazarlarından Aabpara’daki dolmuş duraklarının köşesinde hizmet veren 32 yaşındaki Eşref Han, severek yaptığı işinin baba yadigarı olduğunu söyledi.

Han, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yıldır geçimini berberlikten kazandığını belirterek, “Her stilde saç tıraşı yapıyorum. Çevredeki esnaf ucuz ve hızlı tıraş için beni tercih ediyor.” ifadelerini kullandı.

Dükkan açmak için yeterli sermayesi olmadığından yakınan Han, kuaför salonlarının sokak berberlerini rakip gördüğünü söyledi.

Bir yandan müşterisinin saçlarını düzeltirken bir yandan da yanında çalışan genç çırağına direktifler veren Han, isteyen müşterilerine kafa ve omuz masajı yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam