reklam
reklam

Başbakan Davutoğlu'ndan öğrencilere sürpriz

Eklenme Tarihi: 9 Aralık 2015, Çarşamba - 13:00   Okunma Sayısı: 137506

İSTANBUL

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şişli Mariott Otel'de düzenlenen, "Kadına Yönelik Şiddetin Sonlandırılması: İlerleme Temelinde Değişimi Hızlandırma" konulu toplantıdaki konuşmasının ardından Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne geçti. 

Bu esnada Dolmahçe Sarayı ile ofisin yanında bulunan Beşiktaş Deniz Müzesine gezi düzenleyen Esenyurt İBB Prof. Dr. Sebahattin Zaim İlkokulu ve Beşiktaş Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencilerini gören Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile aracından inerek, çocukların yanına gitti.

Etrafını saran öğrencilerle sohbet eden Davutoğlu, öğrencilerle fotoğraf çektirdi ve özçekim yaptı.

Çocuklara "Ziyaretçim olur musunuz?" teklifinde bulunan Başbakan Davutoğlu, daha sonra öğrenci ve öğretmenlerle çalışma ofisine girdi. Konuklarıyla sohbet edip bahçe ve sahilde bir süre gezen Başbakan Davutoğlu daha sonra öğrencileri uğurladı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam