reklam
reklam

Samsun’da Foto Safari Yarışmasının sonuçları açıklandı

Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2017, Cumartesi - 13:00   Okunma Sayısı: 136840

İsmet AKKOÇ
Samsun Kızılırmak Deltası Koruma ve Geliştirme Birliği ile Başkent Ankara Meclisi'nin desteğiyle düzenlenen Kızılırmak deltası foto safari yarışmasında Samsun'dan Alihan Aktürk birinci Ufuk Seferoğlu ikinci olarak ödüllerini aldı.
Samsun  Büyükşehir Belediye Başkanı  Yusuf Ziya Yılmaz : “Yarışma sonuçlarının hayırlı olmasını ve bundan sonra Kızılırmak Deltası için yapılacak sanatsal ve kültürel faaliyetler için özendirici olmasını diliyorum.”
Yarışma için katılım sağlayan 118 fotoğrafçıdan 78 fotoğrafçının 300 fotoğraf göndererek yarışmaya katıldığını bildiren Samsun  Büyükşehir Belediye Başkanı  Yusuf Ziya Yılmaz, ''Samsun Kızılırmak Deltası Sulak Alan ve Kuş Cenneti’ndeki yaban hayatı, doğal varlıkları ve peyzaj güzelliklerini fotoğraflar ile ölümsüzleştirmek, doğal, estetik ve biyo çeşitlilik değerlerinin farklı bakış açısı ile ortaya konması, habitatların ve biyolojik çeşitliliklerin birbirleriyle ilişkilerinin fotoğrafçı bakış açısıyla tespit edilerek tanıtımının yapılması amacıyla düzenlediğimiz Foto Safari Yarışması’na Giresun, Sinop, Ankara, Trabzon, Çorum, Kastamonu, İstanbul, Ordu, Sivas, Nevşehir, Antakya, İzmir, Konya ve Hakkâri illerinden katılım sağlayan yarışmacılarıma özellikle teşekkürlerimi iletiyorum. 78 fotoğrafçının gönderdiği 300 fotoğrafı seçici kurul üyelerimiz Adnan Ataç, Ata Yakup Kaptan, Kamil Öge, Özden Sağlam, Sanem Arıkan, Şenol Kocatepe, Tansu Gürpınar, Vedat Soğukpınar ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Temsilcisi Abdullah Sezgin katılımıyla özenle değerlendirdik. Yarışma sonuçlarının hayırlı olmasını ve bundan sonra Kızılırmak Deltası için yapılacak sanatsal ve kültürel faaliyetler için özendirici olmasını diliyorum. ‘dedi.

 

Editör: İsmet Akkoç

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam